Kategorie: 

Zupy: 

Rosół

Bulion gotowany na mięsie drobiowym z dodatkiem przypraw takich jak sól i pieprz. Zupa podawana jest z przezroczystym makaronem sojowym oraz z kawałkami fileta z kurczaka. Do zupy dodawana jest kapusta pekińska, marchewka, kiełki fasoli mung, pieczarki oraz por. Całość zostaje posypana drobno pociętym szczypiorkiem. Całkowita gramatura dania wynosi 350 mililitrów.

Cena: 6,00 zł

Pho z wołowiną

Bulion gotowany na mięsie drobiowym oraz wołowym. Do zupy pho zostają użyte aromatyczne przyprawy takie jak anyż gwiaździsty, korzeń imbiru, goździki, cynamon oraz nasiona kopru włoskiego. Dodatkowo bulion przyprawiany jest pieprzem i solą. Zupa podawana jest z makaronem ryżowym, kiełkami fasoli mung, szczypiorkiem oraz łyżeczką pasty z chili. Dodatkowo do zupy dodawane są kawałki soczystej karkówki wołowej. Całkowita gramatura dania wynosi 350 mililitrów.

Cena: 8,00zł

Won-Ton

Bulion gotowany na mięsie drobiowym z dodatkiem soli oraz pieprzu. W zupie znajdują się trzy pierożki  z farszem z warzyw oraz mięsa mielonego wieprzowo-wołowego. Dodawane są warzywa takie jak kapusta pekińska, marchewka, por, pieczarki oraz kiełki fasoli mung. Całość posypywana jest drobno pociętym szczypiorkiem oraz polana kilkoma kroplami oleju sezamowego. Całkowita gramatura dania wynosi 350 mililitrów.

Cena: 7,00 zł

Pho z kurczakiem

Bulion gotowany na mięsie drobiowym oraz wołowym. Do zupy pho zostają użyte aromatyczne przyprawy takie jak anyż gwiaździsty, korzeń imbiru, goździki, cynamon oraz nasiona kopru włoskiego. Dodatkowo bulion przyprawiany jest pieprzem i solą. Zupa podawana jest z makaronem ryżowym, kiełkami fasoli mung, szczypiorkiem oraz łyżeczką pasty z chili. Do zupy dodawane są również kawałki fileta z kurczaka. Całkowita gramatura dania wynosi 350 mililitrów.

Cena: 8,00 zł

Kurczak: 

 z  warzywami

Danie gotowane w sosie z warzywami i kurczakiem. Pokrojona pierś z kurczaka (130 gram) gotowana w raz z bulionem drobiowym z dodatkiem cebuli, kapusty pekińskiej, marchewki, czosnku, pory, kiełek fasoli mung oraz pieczarek. Dla smaku dodawany jest pieprz oraz sól. Dodatkowo danie mieszane jest z sosem sojowym, który nadaje potrawie specyficznego azjatyckiego smaku. Do zagęszczenia sosu używana jest skrobia ziemniaczana. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300g.

Cena: 15,00 zł

w cieście sezamowym

Danie składające się z kawałków fileta z kurczaka panierowanych w cieście w którego skład wchodzi: mąka pszenna, skrobia ziemniaczana, proszek do pieczenia, ocet, olej, sól oraz niewielka ilość wody oraz sezamu. Danie smażone jest na głębokim oleju. Kawałki kurczaka podawane są  na sosie słodko-kwaśnym. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram.

Cena: 16,00 zł

Chrupiący

Danie składające się z panierowanego uda z kurczaka (170 gram). Udo bez kości doprawiane jest cynamonem, solą i pieprzem. Danie Smażone jest na głębokim oleju w panierce w której skład wchodzi: mąka pszenna, skrobia ziemniaczana, proszek do pieczenia, ocet, olej, sól oraz niewielka ilość wody. Pokrojony w paski kurczak podawany jest z sosem warzywnym, który jest lekko pikantny lub z sosem słodko-kwaśnym. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram.

Cena: 18,00 zł

 w 5 smakach

Jest to danie gotowane na bazie bulionu drobiowego z dodatkiem 130 gram mięsa. Do potrawy dodawana jest cebula, kapusta pekińska, marchewka, pieczarki, kiełki fasoli mung, czosnek oraz por. Dla smaku dodaje się sól, pieprz oraz sos sojowy. Dodatkowo w daniu znajduje się przyprawa 5-ciu smaków, w której skład wchodzi koper włoski, goździki, anyż gwiaździsty, cynamon oraz pieprz syczuański. W mieszance tej odnajdziemy smak słony, gorzki, słodki, kwaśny oraz ostry. Dodatkowo sos zagęszczony jest skrobią ziemniaczaną. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram.

Cena: 16,00 zł

po chińsku

Danie gotowane na bazie bulionu drobiowego w raz z 130 gramami piersi z kurczaka. Dodawane są warzywa takie jak kapusta pekińska, marchewka, pieczarki, por, kiełki fasoli mung, cebula oraz większa niż w pozostałych daniach ilość czosnku. Atutem dania jest jego pikantny posmak, który bardzo dobrze komponuje się z dodatkiem bambusa oraz grzybów mun. Potrawa przyprawiana jest pieprzem, solą, chili oraz sosem sojowym. Do zagęszczania sosu używana jest skrobia ziemniaczana. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram.

Cena: 17,00 zł

Chrupiący z grilla

Danie podawane na gorącym półmisku. Udo z kurczaka(170 gram) doprawiane jest  cynamonem, solą oraz pieprzem, dodatkowo panierowane w cieście w którego skład wchodzi: mąka pszenna, skrobia ziemniaczana, proszek do pieczenia, ocet, olej, sól oraz niewielka ilość wody. Danie  smażone jest na głębokim oleju. Kurczak pocięty w paski podawany jest na grillowanych warzywach w których skład wchodzi: kapusta pekińska, por, cebula, czosnek, marchew, kiełki fasoli mung oraz pieczarki do których zostaje dodawany również sos sojowy. Dodawana zostaje również aromatyczna trawa cytrynowa. Warzywa przyprawiane są solą, cukrem, pieprzem, chili oraz sosem sojowym. Całość posypana zostaje prażoną cebulką. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram.

Cena: 21,00 zł

w sosie curry

Danie gotowane na bazie bulionu drobiowego z dodatkiem 130 gram piersi z kurczaka. Do dania dodawana jest kapusta pekińska, czosnek, pieczarki, marchewka, cebula,  kiełki fasoli mung oraz por. Dla nadania potrawie wyrazistego smaku dodaje się  wietnamskiej, lekko pikantnej mieszanki curry, aby dodatkowo podkreślić smak, dodawany jest pieprz, sól, chili oraz sos sojowy. Do zagęszczenia sosu używana jest skrobia ziemniaczana. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram.

Cena: 16,00 zł

specjalny

Danie składające się z kawałków fileta z kurczaka panierowanych w cieście w którego skład wchodzi: mąka pszenna, skrobia ziemniaczana, proszek do pieczenia, ocet, olej, sól oraz niewielka ilość wody oraz sezamu. Danie smażone jest na głębokim oleju. Kurczaki podaje się na sosie warzywnym, który jest lekko pikantny. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram.

Cena: 18,00 zł

Nowość kurczak

Danie podawane z porcją 300 gram pszennego makaronu smażonego w którego skład wchodzi kapusta pekińską, czosnek, marchewką, por i pieczarki. Makaron przyprawiany jest solą, pieprzem oraz sosem sojowym. Na makaronie podawane jest 170 gram panierowanego uda z kurczaka. Udo zostaje przyprawione cynamonem, pieprzem oraz solą. Udo z kurczaka zostaje obtoczone panierką w której skład wchodzi: mąka pszenna, skrobia ziemniaczana, proszek do pieczenia, ocet, olej, sól oraz niewielka ilość wody. Następnie udo zostaje pocięte w paski i położone na makaronie smażonym. Całość dodatkowo posypana jest cebulką prażoną. W zestawie do dania dołączony jest sos warzywny, lekko pikantny. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 470 gram.

Cena: 23,00 zł

Wieprzowina: 

 z  warzywami

Danie gotowane w sosie z warzywami i kawałkami szynki wieprzowej(130 gram) gotowane na bazie bulionu drobiowego z dodatkiem cebuli, kapusty pekińskiej, marchewki, czosnku, pory, kiełek fasoli mung oraz pieczarek. Dla smaku dodawany jest pieprz oraz sól. Dodatkowo danie mieszane jest z sosem sojowym, który nadaje potrawie specyficznego azjatyckiego smaku. Do zagęszczenia sosu używana jest skrobia ziemniaczana. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram

Cena: 15,00 zł

w sosie curry

Danie gotowane na bazie bulionu drobiowego z dodatkiem 130 gram pokrojonego mięsa z szynki wieprzowej. Do dania dodawana jest kapusta pekińska, czosnek, pieczarki, kiełki fasoli mung, marchewka, cebula oraz por. Dla nadania potrawie wyrazistego smaku dodaje się  wietnamskiej, lekko pikantnej mieszanki curry, aby dodatkowo podkreślić smak, dodawany jest pieprz, sól, chili oraz sos sojowy, natomiast do zagęszczenia sosu używa się skrobi ziemniaczanej. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram

Cena: 16,00 zł

 w 5 smakach

Jest to danie gotowane na bazie bulionu drobiowego  z dodatkiem 130 gram szynki wieprzowej. Do potrawy dodawana jest cebula, kapusta pekińska, marchewka, pieczarki, czosnek, kiełki fasoli mung oraz por. Dla smaku dodaje się sól, pieprz oraz sos sojowy. Dodatkowo w daniu znajduje się przyprawa 5-ciu smaków, w której skład wchodzi koper włoski, goździki, anyż gwiaździsty, cynamon oraz pieprz syczuański. W mieszance tej odnajdziemy smak słony, gorzki, słodki, kwaśny oraz ostry. Dodatkowo sos zagęszczony jest skrobią ziemniaczaną. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram

Cena: 16,00 zł

po chińsku

Danie gotowane na bazie bulionu drobiowego w raz z 130 gramami mięsa z szynki wieprzowej. Do dania dodawane są warzywa takie jak kapusta pekińska, marchewka, pieczarki, por, kiełki fasoli mung, cebula oraz większa niż w pozostałych daniach ilość czosnku. Atutem dania jest jego pikantny posmak, który bardzo dobrze komponuje się z dodatkiem bambusa oraz grzybów mun. Potrawa przyprawiana jest pieprzem, solą, chili oraz sosem sojowym. Do zagęszczania sosu używana jest skrobia ziemniaczana. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram

Cena: 17,00 zł

Wołowina: 

 z  warzywami

Danie gotowane w sosie z warzywami  z kawałkami udźca wołowego(130 gram) gotowane na bazie bulionu drobiowego. Potrawa gotowana jest z dodatkiem cebuli, kapusty pekińskiej, marchewki, czosnku, pory, kiełek fasoli mung oraz pieczarek. Dla smaku dodawany jest pieprz oraz sól. Dodatkowo danie mieszane jest z sosem sojowym, który nadaje potrawie specyficznego azjatyckiego smaku. Do zagęszczenia sosu używana jest skrobia ziemniaczana. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram

Cena: 17,00 zł

po chińsku

Danie gotowane na bazie bulionu z drobiowego w raz z 130 gramami mięsa z udźca wołowego. Do dania dodawane są warzywa takie jak kapusta pekińska, marchewka, pieczarki, por, cebula, kiełki fasoli mung  oraz większa niż w pozostałych daniach ilość czosnku. Atutem dania jest jego pikantny posmak, który bardzo dobrze komponuje się z dodatkiem bambusa oraz grzybów mun. Potrawa przyprawiana jest pieprzem, solą, chili oraz sosem sojowym. Do zagęszczania sosu używana jest skrobia ziemniaczana. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram

Cena: 19,00 zł

 w 5 smakach

Jest to danie gotowane na bazie bulionu drobiowego z dodatkiem 130 gram mięsa z udźca wołowego. Do potrawy dodawana jest cebula, kapusta pekińska, marchewka, pieczarki, czosnek, kiełki fasoli mung oraz por. Dla smaku dodaje się sól, pieprz oraz sos sojowy. Dodatkowo w daniu znajduje się przyprawa 5-ciu smaków, w której skład wchodzi koper włoski, goździki, anyż gwiaździsty, cynamon oraz pieprz syczuański. W mieszance tej odnajdziemy smak słony, gorzki, słodki, kwaśny oraz ostry. Dodatkowo sos zagęszczony jest skrobią ziemniaczaną. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram

Cena: 18,00 zł

z grilla

Lekko pikantne danie podawane na gorącym półmisku. W skład potrawy wchodzą smażone kawałki mięsa z udźca wołowego, około 180 gram oraz warzywa takie jak: kapusta pekińska, czosnek, por, cebula, pieczarki, kiełki fasoli mung  oraz marchew. Dla smaku dodawane są przyprawy sól, pieprz, cukier, sos sojowy, chili oraz bardzo wyrazista trawa cytrynowa. Danie posypywane jest cebulką prażoną. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram

Cena: 23,00 zł

w sosie curry

Danie gotowane na bazie bulionu drobiowego z dodatkiem 130 gram mięsa z udźca wołowego. Do dania dodawana jest kapusta pekińska, czosnek, pieczarki, marchewka, cebula, kiełki fasoli mung  oraz por. Dla nadania potrawie wyrazistego smaku dodaje się  wietnamskiej, lekko pikantnej mieszanki curry, aby dodatkowo podkreślić smak, dodawany jest pieprz, sól, chili oraz sos sojowy, natomiast do zagęszczenia sosu używa się skrobi ziemniaczanej. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram

Cena: 18,00 zł

Kaczka: 

 z  warzywami

Danie gotowane w sosie z warzywami i kaczką, w którego skład wchodzi  pokrojone mięso składające się z polędwicy z kaczki (130 gram) gotowane na bazie bulionu drobiowego z dodatkiem cebuli, kapusty pekińskiej, marchewki, czosnku, pory, kiełek fasoli mung oraz pieczarek. Dla smaku dodawany jest pieprz oraz sól. Dodatkowo danie mieszane jest z sosem sojowym, który nadaje potrawie specyficznego azjatyckiego smaku. Do zagęszczenia sosu używana jest skrobia ziemniaczana. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram

Cena: 17,00 zł

Z grilla

Płat kaczki (180 gram), która zostaje obtoczona w cieście w której skład wchodzi: mąka pszenna, skrobia ziemniaczana, proszek do pieczenia, ocet, olej, sól oraz niewielka ilość wody. Kaczka jest smażona na głębokim oleju. Następnie pocięta w paski i położona na grillowanych warzywach w których skład wchodzą: kapusta pekińska, marchewka, por, pieczarki, czosnek, kiełki fasoli mung oraz cebula. Warzywa są przyprawiane solą, pieprzem, cukrem, sosem sojowym oraz pastą z chili. Całość zostaje posypana prażoną cebulką i podana na gorącym półmisku. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram

Cena: 24,00 zł

 po chińsku

Danie gotowane na bazie bulionu drobiowego w raz z 130 gramami mięsa składającego się z pokrojonego mięsa polędwicy z kaczki. Do dania dodawane są warzywa takie jak kapusta pekińska, marchewka, pieczarki, por, kapusta pekińska, cebula, kiełki fasoli mung oraz większa niż w pozostałych daniach ilość czosnku. Atutem dania jest jego pikantny posmak, który bardzo dobrze komponuje się z dodatkiem bambusa oraz grzybów mun. Potrawa przyprawiana jest pieprzem, solą, chili oraz sosem sojowym. Do zagęszczania sosu używana jest skrobia ziemniaczana. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram

Cena: 18,00 zł

Nowość Kaczka

Danie podawane z porcją 300 gram pszennego makaronu smażonego, kapustą pekińską, czosnkiem, marchewką, porem, kiełkami fasoli mung i pieczarkami. Makaron przyprawiany jest solą, pieprzem oraz sosem sojowym. Na makaronie podawane jest 180 gram panierowanej kaczki. Panierka składa się z mąki pszennej, skrobi ziemniaczanej, proszku do pieczenia, octu, oleju, soli oraz niewielkiej ilość wody. Kaczka zostaje pocięta w paski, a  całość dodatkowo posypana jest cebulką prażoną. W zestawie do dania dołączony jest sos warzywny, lekko pikantny. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 480 gram

Cena: 28,00 zł

Shang-Hai

Płat kaczki (180 gram), który zostaje obtoczony w cieście w którego skład wchodzi: mąka pszenna, skrobia ziemniaczana, proszek do pieczenia, ocet, olej, sól oraz niewielka ilość wody. Kaczka jest smażona na głębokim oleju. Następnie pocięta w paski i położona na sosie warzywnym lub słodko-kwaśnym. Całość dodatkowo zostaje posypana prażoną cebulką. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram

Cena: 22,00 zł

Makaron smażony: 

 z  warzywami

Danie składa się z makaronu pszennego, który zostaje smażony z dodatkiem jajka. Do potrawy zostaje dodana kapusta pekińską, marchew, pieczarki, czosnek, cebula, kiełki fasoli mung oraz por. Dla nadania azjatyckiego aromatu dodawany jest sos sojowy, który dodatkowo zabarwia całą potrawę. Dodatkowo potrawa przyprawiana jest za pomocą pieprzu oraz soli. Na końcu makaron zostaje posypany drobną, prażoną cebulką.

Cena: 13,00 zł

 z kurczakiem

Danie składa się z makaronu pszennego, który zostaje smażony z dodatkiem jajka oraz piersi z kurczaka (130 gram). Do potrawy zostaje  dodana kapusta pekińska, marchew, pieczarki, czosnek, cebula, kiełki fasoli mung oraz por. Dla nadania azjatyckiego aromatu dodawany jest sos sojowy, który dodatkowo zabarwia całą potrawę. Dodatkowo potrawa przyprawiana jest za pomocą pieprzu oraz soli. Na końcu makaron zostaje posypany drobną, prażoną cebulką.

Cena: 16,00 zł

z kaczką

Danie składa się z makaronu pszennego, który zostaje smażony z dodatkiem jajka oraz polędwiczki z kaczki (130 gram). Do potrawy zostaje dodana kapusta pekińska, marchew, pieczarki, czosnek, cebula, kiełki fasoli mung oraz por. Dla nadania azjatyckiego aromatu dodawany jest sos sojowy, który dodatkowo zabarwia całą potrawę. Dodatkowo potrawa przyprawiana jest za pomocą pieprzu oraz soli. Na końcu makaron zostaje posypany drobną, prażoną cebulką.

Cena: 18,00 zł

Makaron sojowy: 

 z  warzywami

W skład dania wchodzi makaron sojowy gotowany na bazie bulionu drobiowego z dodatkiem pieprzu, soli oraz sosu sojowego. Do dania dodawane są warzywa takie jak kapusta pekińska, marchewka, por, cebula, kiełki fasoli mung oraz pieczarki. Danie posypywane jest cebulką prażoną. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram

Cena: 13,00 zł

z kurczakiem

W skład dania wchodzi makaron sojowy gotowany na bazie bulionu drobiowego  w raz z 130 gramami fileta z kurczaka. Do potrawy dodawane są przyprawy takie jak: pieprz, sól oraz sos sojowy. Do dania używane są warzywa takie jak kapusta pekińska, marchewka, por, cebula, kiełki fasoli mung oraz pieczarki. Danie posypywane jest cebulką prażoną. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram

Cena: 16,00 zł

z wołowiną

W skład dania wchodzi makaron sojowy gotowany na bazie bulionu drobiowego w raz z 130 gramami wołowiny. Do potrawy dodawane są przyprawy takie jak: pieprz, sól oraz sos sojowy. Do dania używane są warzywa takie jak kapusta pekińska, marchewka, por, cebula, kiełki fasoli mung oraz pieczarki. Danie posypywane jest cebulką prażoną. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram

Cena: 20,00 zł

Ryż smażony: 

 z  warzywami

Danie składające się z ryżu. Biały ryż zostaje podsmażany wraz z  dodatkiem jajka. Do dania dodaje się  kapustę pekińską, pieczarki, por, kiełki fasoli mung, cebulę, marchew oraz czosnek. Dla smaku danie zostaje doprawione pieprzem, solą oraz mieszanką curry, która dodatkowo zabarwia danie na specyficzny żółty kolor. Na koniec danie zostaje podane  z dodatkiem prażonej cebulki.

Cena: 13,00 zł

 z kurczakiem

Danie składające się z ryżu z dodatkiem kurczaka. Biały ryż zostaje podsmażany wraz z  dodatkiem jajka oraz 150 gram piersi z kurczaka, pokrojonej w kawałki. Dodatkowo do dania dodaje się  kapustę pekińską, pieczarki, por, cebulę, marchew, kiełki fasoli mung oraz czosnek. Dla smaku danie zostaje doprawione pieprzem, solą oraz mieszanką curry, która dodatkowo zabarwia danie na specyficzny żółty kolor. Na koniec danie zostaje podane  z dodatkiem prażonej cebulki. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram.

Cena: 16,00 zł

z kaczką

Danie składające się z ryżu. Biały ryż zostaje podsmażany wraz z  dodatkiem jajka oraz 150 gram polędwicy z kaczki, pokrojonej w kawałki. Dodatkowo do dania dodaje się  kapustę pekińską, pieczarki, por, cebulę, marchew, kiełki fasoli mung oraz czosnek. Dla smaku danie zostaje doprawione pieprzem, solą oraz mieszanką curry, która dodatkowo zabarwia danie na specyficzny żółty kolor. Na koniec danie zostaje podane  z dodatkiem prażonej cebulki. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram.

Cena: 17,00 zł

Sajgonki z makaronem ryżowym: 

3 szt.

Wietnamska potrawa składająca się z farszu z mięsa mielonego wieprzowo-wołowego. Do farszu dodawana jest kapusta pekińska, marchewka, pieczarki, por, grzyby mun, jajko, czosnek oraz makaron sojowy. Dla smaku dodawane są przyprawy takie jak: pieprz oraz sól. Całość zawijana jest w papier ryżowy i smażona na głębokim oleju. Do dania dodawany jest makaron ryżowy(50 gram). Waga jednej sajgonki to około 60 gram.

Cena: 7,00 zł

5 szt.

Wietnamska potrawa składająca się z farszu z mięsa mielonego wieprzowo-wołowego. Do farszu dodawana jest kapusta pekińska, marchewka, pieczarki, por, grzyby mun, jajko, czosnek  oraz makaron sojowy. Dla smaku dodawane są przyprawy takie jak: pieprz oraz sól. Całość zawijana jest w papier ryżowy i smażona na głębokim oleju. Do dania dodawany jest makaron ryżowy (50 gram). Waga jednej sajgonki to około 60 gram.

Cena: 13,00 zł

Sajgonki: 

1 szt.

Wietnamska potrawa składająca się z farszu z mięsa mielonego wieprzowo-wołowego. Do farszu dodawana jest kapusta pekińska, marchewka, pieczarki, por, grzyby mun, jajko, czosnek oraz makaron sojowy. Dla smaku dodawana jest pieprz oraz sól. Całość zawijana jest w papier ryżowy i smażona na głębokim oleju. Waga jednej sajgonki to około 60 gram.

Cena: 2,50 zł

15 szt.

Wietnamska potrawa składająca się z farszu z mięsa mielonego wieprzowo-wołowego. Do farszu dodawana jest kapusta pekińska, marchewka, pieczarki, por, grzyby mun, jajko, czosnek oraz makaron sojowy. Dla smaku dodawana jest pieprz oraz sól. Całość zawijana jest w papier ryżowy i smażona na głębokim oleju. Waga jednej sajgonki to około 60 gram.

Cena: 30,00 zł

3 szt.

Wietnamska potrawa składająca się z farszu z mięsa mielonego wieprzowo-wołowego. Do farszu dodawana jest kapusta pekińska, marchewka, pieczarki, por, grzyby mun, jajko, czosnek oraz makaron sojowy. Dla smaku dodawana jest pieprz oraz sól. Całość zawijana jest w papier ryżowy i smażona na głębokim oleju. Waga jednej sajgonki to około 60 gram.

Cena: 7,00 zł

20 szt.

Wietnamska potrawa składająca się z farszu z mięsa mielonego wieprzowo-wołowego. Do farszu dodawana jest kapusta pekińska, marchewka, pieczarki, por, grzyby mun, jajko, czosnek oraz makaron sojowy. Dla smaku dodawana jest pieprz oraz sól. Całość zawijana jest w papier ryżowy i smażona na głębokim oleju. Waga jednej sajgonki to około 60 gram.

Cena: 38,00 zł

 5 szt.

Wietnamska potrawa składająca się z farszu z mięsa mielonego wieprzowo-wołowego. Do farszu dodawana jest kapusta pekińska, marchewka, pieczarki, por, grzyby mun, jajko, czosnek oraz makaron sojowy. Dla smaku dodawana jest pieprz oraz sól. Całość zawijana jest w papier ryżowy i smażona na głębokim oleju. Waga jednej sajgonki to około 60 gram.

Cena: 10,00 zł

30 szt.

Wietnamska potrawa składająca się z farszu z mięsa mielonego wieprzowo-wołowego. Do farszu dodawana jest kapusta pekińska, marchewka, pieczarki, por, grzyby mun, jajko, czosnek oraz makaron sojowy. Dla smaku dodawana jest pieprz oraz sól. Całość zawijana jest w papier ryżowy i smażona na głębokim oleju. Waga jednej sajgonki to około 60 gram.

Cena: 55,00 zł

10 szt.

Wietnamska potrawa składająca się z farszu z mięsa mielonego wieprzowo-wołowego. Do farszu dodawana jest kapusta pekińska, marchewka, pieczarki, por, grzyby mun, jajko, czosnek oraz makaron sojowy. Dla smaku dodawana jest pieprz oraz sól. Całość zawijana jest w papier ryżowy i smażona na głębokim oleju. Waga jednej sajgonki to około 60 gram.

Cena: 20,00 zł

Krewetki: 

 w cieście 

8 sztuk krewetek o rozmiarze 31/40 w raz z ogonkami doprawione są solą oraz pieprzem. Zostają obtoczone w cieście zbliżonym do naleśnikowego i wrzucone na głęboki olej. Zostają podane z sosem czosnkowym. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram

Cena: 28,00 zł

z makaronem sojowym

W skład dania wchodzi makaron sojowy gotowany na bazie bulionu z kurczaka wraz z 120 gramami krewetek o rozmiarze 31/40. Danie zostaje przyprawione pieprzem, solą oraz sosem sojowym. Do dania dodawane są warzywa takie jak kapusta pekińska, marchewka, por, cebula, kiełki fasoli mung oraz pieczarki. Potrawa posypywana jest cebulką prażoną. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram

Cena: 30,00 zł

 w sosie

Danie składa się ze 120 gram krewetek o rozmiarze 31/40, które są gotowane na bazie bulionu z kurczaka. W potrawie znajdują się warzywa takie jak por, czosnek, kapusta pekińska, marchewka, pieczarki oraz kiełki fasoli mung. Danie zostaje przyprawione solą, pieprzem oraz sosem sojowym. Do zagęszczenia zostaje użyta skrobia ziemniaczana. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram

Cena: 30,00 zł

z ryżem smażonym

Biały ryż zostaje podsmażany wraz z  dodatkiem jajka oraz 120 gramami krewetek o rozmiarze 31/40. Do dania dodaje się  kapustę pekińską, pieczarki, por, kiełki fasoli mung, cebulę, marchewkę oraz czosnek. Dla smaku danie zostaje doprawione pieprzem, solą oraz mieszanką curry, która dodatkowo zabarwia danie na specyficzny żółty kolor. Na koniec danie zostaje podane  z dodatkiem prażonej cebulki.

Cena: 30,00 zł

Pozostałe dania: 

  Warzywa smażone

Danie składa się ze smażonych warzyw z dodatkiem małej ilości bulionu z kurczaka. W potrawie znajduje się kapusta pekińska, por, cebula, czosnek, grzyby mun, bambus, marchewka, pieczarki oraz kiełki fasoli mung. Danie zostaje przyprawione pieprzem, solą oraz sosem sojowym. Całość zagęszczana jest skrobią ziemniaczaną. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram

Cena: 13,00 zł

 Sałatka z kurczakiem

Bazą sałatki jest drobno zmielona marchewka, kapusta pekińska oraz kapusta czerwona. Na wierzch kładzione są kawałki ugotowanego fileta z  kurczaka. Całość podawana jest z dodatkiem kiełek oraz zmielonych orzeszków ziemnych. Dodatkowo Sałatka zostaje polana sosem czosnkowym. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 200 gram

Cena: 6,00 zł

Banan w cieście kokosowym

Deser składa się z banana pokrojonego na cztery części i obtoczonego w cieście zbliżonym do naleśnikowego, następnie zostaje usmażony na głębokim oleju. Banany zostają polane miodem oraz posypane wiórkami kokosowymi.

Cena: 6,00 zł

Dodatki do dań: 

 Ryż biały

Gotowany biały ryż o wadze 100 gram

Cena: 0,50 zł

 Ryż smażony

Ryż smażony stanowiący dodatek do dania nie przekracza 50 gram, dodatek składa się z białego ryżu, który zostaje podsmażony na patelni. Dodatkowo dodaje się kapustę pekińską, pieczarki, por, cebulę, marchew oraz czosnek. Dla smaku dodatek zostaje przyprawiony pieprzem, solą oraz mieszanką curry, która dodatkowo zabarwia dodatek na specyficzny żółty kolor.

Cena: 2,00 zł

 Surówka

Składa się z drobno posiekanej kapusty białej, kapusty czerwonej, marchewki. Dla smaku została dodana sól, cukier oraz ocet. Całkowita waga dodatku nie przekracza 70 gram.

Cena: 0,50 zł

Makaron smażony

Makaron smażony stanowiący dodatek do dania nie przekracza 50 gram. Dodatek składa się z makaronu pszennego który zostaje podsmażony na patelni. Do dodatku zostaje dodana kapusta pekińską, marchew, pieczarki, czosnek, cebula oraz por. Dla nadania azjatyckiego aromatu dodawany jest również sos sojowy, który dodatkowo zabarwia całą potrawę. Dodatek  przyprawiany jest również za pomocą pieprzu oraz soli.

Cena: 2,00 zł

Sosy (dodatkowe): 

Słodko-kwaśny (mały)

Sos gotowany jest na bazie niewielkiej ilości gotowanej wody z dodatkiem przecieru pomidorowego oraz octu, kwasu cytrynowego, soli i cukru. Gramatura sosu wynosi 100 mililitrów.

Cena: 1,00 zł

 Chilli (mały)

Sos przygotowywany jest na bazie sosu „Sambal” Gramatura sosu wynosi 100 mililitrów.

Cena: 2,00 zł

 Słodko-kwaśny (duży)

Sos gotowany jest na bazie niewielkiej ilości gotowanej wody z dodatkiem przecieru pomidorowego oraz octu, kwasu cytrynowego, soli i cukru. Gramatura sosu wynosi 250 mililitrów.

Cena: 2,00 zł

Chilli (duży)

Sos przygotowywany jest na bazie sosu „Sambal” Gramatura sosu wynosi 250 mililitrów.

Cena: 5,00 zł

 Warzywny

Sos gotowany jest na bazie bulionu z kurczaka z dodatkiem kapusty pekińskiej, marchwi, pory, pieczarek, czosnku, bambusa, grzybów mun. Dodawane są również takie przyprawy jak  sól, pieprz, chili oraz sos sojowy. Dodatkowo sos zagęszczony jest skrobią ziemniaczaną. Gramatura sosu wynosi 250 mililitrów.

Cena: 2,00 zł

Czosnkowy (mały)

Sos przyrządzany jest na bazie niewielkiej ilości gotowanej wody z dodatkiem chili, octu, czosnku, soli oraz papryki. Gramatura sosu wynosi 70 mililitrów.

Cena: 1,00 zł