Kategorie:
Zupy:
Rosół
Zupa drobiowa, podawana z makaronem sojowym, filetem z kurczaka oraz mieszanką warzyw (por, kapusta pekińska, marchewka, pieczarki, kiełki, szczypiorek).
350 ml
Cena: 12,00 zł
Pho z wołowiną
Bulion gotowany na mięsie drobiowym oraz wołowym. Do zupy pho zostają użyte aromatyczne przyprawy takie jak anyż gwiaździsty, korzeń imbiru, goździki, cynamon oraz nasiona kopru włoskiego. Dodatkowo bulion przyprawiany jest pieprzem i solą. Zupa podawana jest z makaronem ryżowym, kiełkami fasoli mung, szczypiorkiem oraz łyżeczką pasty z chili. Dodatkowo do zupy dodawane są kawałki soczystej karkówki wołowej. Całkowita gramatura dania wynosi 350 mililitrów.
Cena: 16,00 zł
Pho z wołowiną XXL
Bulion gotowany na mięsie drobiowym oraz wołowym. Do zupy pho zostają użyte aromatyczne przyprawy takie jak anyż gwiaździsty, korzeń imbiru, goździki, cynamon oraz nasiona kopru włoskiego. Dodatkowo bulion przyprawiany jest pieprzem i solą. Zupa podawana jest z makaronem ryżowym, kiełkami fasoli mung, szczypiorkiem oraz łyżeczką pasty z chili. Dodatkowo do zupy dodawane są kawałki soczystej karkówki wołowej. Całkowita gramatura dania wynosi 1000 mililitrów.
Cena: 29,00 zł
Pho z grillowaną wołowiną
Bulion gotowany na mięsie drobiowym oraz wołowym. Do zupy pho zostają użyte aromatyczne przyprawy takie jak anyż gwiaździsty, korzeń imbiru, goździki, cynamon oraz nasiona kopru włoskiego. Dodatkowo bulion przyprawiany jest pieprzem i solą. Zupa podawana jest z makaronem ryżowym, kiełkami fasoli mung, szczypiorkiem oraz łyżeczką pasty z chili. Dodatkowo do zupy dodawane są kawałki soczystej karkówki wołowej. Całkowita gramatura dania wynosi 350 mililitrów.
Cena: 19,00zł
Won-Ton
Zupa drobiowa z dodatkiem oleju sezamowego, podawana jest z trzema pierożkami (farsz z mięsa wieprzowego oraz z warzyw), do zupy dodawane są warzywa takie jak marchewka, por, pieczarki, kiełki, szczypiorek oraz kapusta pekińska.
350 ml
Cena: 13,00 zł
Pho z kurczakiem
Bulion gotowany na mięsie drobiowym oraz wołowym. Do zupy pho zostają użyte aromatyczne przyprawy takie jak anyż gwiaździsty, korzeń imbiru, goździki, cynamon oraz nasiona kopru włoskiego. Dodatkowo bulion przyprawiany jest pieprzem i solą. Zupa podawana jest z makaronem ryżowym, kiełkami fasoli mung, szczypiorkiem oraz łyżeczką pasty z chili. Do zupy dodawane są również kawałki fileta z kurczaka. Całkowita gramatura dania wynosi 350 mililitrów.
Cena: 16,00 zł
Pho z kurczakiem XXL
Bulion gotowany na mięsie drobiowym oraz wołowym. Do zupy pho zostają użyte aromatyczne przyprawy takie jak anyż gwiaździsty, korzeń imbiru, goździki, cynamon oraz nasiona kopru włoskiego. Dodatkowo bulion przyprawiany jest pieprzem i solą. Zupa podawana jest z makaronem ryżowym, kiełkami fasoli mung, szczypiorkiem oraz łyżeczką pasty z chili. Do zupy dodawane są również kawałki fileta z kurczaka. Całkowita gramatura dania wynosi 1000 mililitrów.
Cena: 29,00 zł
Pho z grillowaną wołowiną XXL
Bulion gotowany na mięsie drobiowym oraz wołowym. Do zupy pho zostają użyte aromatyczne przyprawy takie jak anyż gwiaździsty, korzeń imbiru, goździki, cynamon oraz nasiona kopru włoskiego. Dodatkowo bulion przyprawiany jest pieprzem i solą. Zupa podawana jest z makaronem ryżowym, kiełkami fasoli mung, szczypiorkiem oraz łyżeczką pasty z chili. Dodatkowo do zupy dodawane są kawałki soczystej karkówki wołowej. Całkowita gramatura dania wynosi 1000 mililitrów.
Cena: 32,00 zł
Kurczak:
z warzywami
Danie gotowane w sosie z warzywami i kurczakiem. Pokrojona pierś z kurczaka (130 gram) gotowana w raz z bulionem drobiowym z dodatkiem cebuli, kapusty pekińskiej, marchewki, czosnku, pory, kiełek fasoli mung oraz pieczarek. Dla smaku dodawany jest pieprz oraz sól. Dodatkowo danie mieszane jest z sosem sojowym, który nadaje potrawie specyficznego azjatyckiego smaku. Do zagęszczenia sosu używana jest skrobia ziemniaczana. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300g.
Cena: 21,00 zł
w cieście sezamowym
Danie składające się z kawałków fileta z kurczaka panierowanych w cieście w którego skład wchodzi: mąka pszenna, skrobia ziemniaczana, proszek do pieczenia, ocet, olej, sól oraz niewielka ilość wody oraz sezamu. Danie smażone jest na głębokim oleju.
Cena: 22,00 zł
Chrupiący
Danie składające się z panierowanego uda z kurczaka (170 gram). Udo bez kości doprawiane jest cynamonem, solą i pieprzem. Danie Smażone jest na głębokim oleju w panierce w której skład wchodzi: mąka pszenna, skrobia ziemniaczana, proszek do pieczenia, ocet, olej, sól oraz niewielka ilość wody.
Cena: 28,00 zł
Wkrótce dostępne
Cena: 0,00 zł
Wkrótce dostępne
Cena: 0,00 zł
w 5 smakach
Jest to danie gotowane na bazie bulionu drobiowego z dodatkiem 130 gram mięsa. Do potrawy dodawana jest cebula, kapusta pekińska, marchewka, pieczarki, kiełki fasoli mung, czosnek oraz por. Dla smaku dodaje się sól, pieprz oraz sos sojowy. Dodatkowo w daniu znajduje się przyprawa 5-ciu smaków, w której skład wchodzi koper włoski, goździki, anyż gwiaździsty, cynamon oraz pieprz syczuański. W mieszance tej odnajdziemy smak słony, gorzki, słodki, kwaśny oraz ostry. Dodatkowo sos zagęszczony jest skrobią ziemniaczaną. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram.
Cena: 22,00 zł
po chińsku
Danie gotowane na bazie bulionu drobiowego w raz z 130 gramami piersi z kurczaka. Dodawane są warzywa takie jak kapusta pekińska, marchewka, pieczarki, por, kiełki fasoli mung, cebula oraz większa niż w pozostałych daniach ilość czosnku. Atutem dania jest jego pikantny posmak, który bardzo dobrze komponuje się z dodatkiem bambusa oraz grzybów mun. Potrawa przyprawiana jest pieprzem, solą, chili oraz sosem sojowym. Do zagęszczania sosu używana jest skrobia ziemniaczana. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram.
Cena: 23,00 zł
Chrupiący z grilla
Danie podawane na gorącym półmisku. Udo z kurczaka(170 gram) doprawiane jest cynamonem, solą oraz pieprzem, dodatkowo panierowane w cieście w którego skład wchodzi: mąka pszenna, skrobia ziemniaczana, proszek do pieczenia, ocet, olej, sól oraz niewielka ilość wody. Danie smażone jest na głębokim oleju. Kurczak pocięty w paski podawany jest na grillowanych warzywach w których skład wchodzi: kapusta pekińska, por, cebula, czosnek, marchew, kiełki fasoli mung oraz pieczarki do których zostaje dodawany również sos sojowy. Dodawana zostaje również aromatyczna trawa cytrynowa. Warzywa przyprawiane są solą, cukrem, pieprzem, chili oraz sosem sojowym. Całość posypana zostaje prażoną cebulką. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram.
Cena: 37,00 zł
Wkrótce dostępne
Cena: 0,00 zł
Wkrótce dostępne
Cena: 0,00 zł
w sosie curry
Danie gotowane na bazie bulionu drobiowego z dodatkiem 130 gram piersi z kurczaka. Do dania dodawana jest kapusta pekińska, czosnek, pieczarki, marchewka, cebula, kiełki fasoli mung oraz por. Dla nadania potrawie wyrazistego smaku dodaje się wietnamskiej, lekko pikantnej mieszanki curry, aby dodatkowo podkreślić smak, dodawany jest pieprz, sól, chili oraz sos sojowy. Do zagęszczenia sosu używana jest skrobia ziemniaczana. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram.
Cena: 22,00 zł
Nowość kurczak
Danie podawane z porcją 300 gram pszennego makaronu smażonego w którego skład wchodzi kapusta pekińską, czosnek, marchewką, por i pieczarki. Makaron przyprawiany jest solą, pieprzem oraz sosem sojowym. Na makaronie podawane jest 170 gram panierowanego uda z kurczaka. Udo zostaje przyprawione cynamonem, pieprzem oraz solą. Udo z kurczaka zostaje obtoczone panierką w której skład wchodzi: mąka pszenna, skrobia ziemniaczana, proszek do pieczenia, ocet, olej, sól oraz niewielka ilość wody. Następnie udo zostaje pocięte w paski i położone na makaronie smażonym. Całość dodatkowo posypana jest cebulką prażoną. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 470 gram.
Cena: 42,00 zł
Orientalny
Lekko pikantne danie podawane na gorącym półmisku. W skład potrawy wchodzą takie składniki jak podsmażane kawałki fileta z kurczaka ( około 180 gram), cebula biała, kapusta pekińska, pieczarki, marchewka, por, masło, czosnek. Dla smaku dodawane są takie przyprawy jak sól, pieprz, cukier, sos sojowy, chili oraz bardzo wyrazista trawa cytrynowa. Danie posypywane jest cebulką prażoną. Całkowita zawartość dania wynosi ok 300 gram. Alergeny: Soja, Gluten, Cebulka prażona ( może zawierać gluten, jaja, orzechy, soje, mleko, seler, gorczycę, sezam, dwutlenek siarki i pochodne wyżej wymienionych)
Cena: 39,00 zł
Wkrótce dostępne
Cena: 0,00 zł
Wkrótce dostępne
Cena: 0,00 zł
Wieprzowina:
z warzywami
Danie gotowane w sosie z warzywami i kawałkami szynki wieprzowej(130 gram) gotowane na bazie bulionu drobiowego z dodatkiem cebuli, kapusty pekińskiej, marchewki, czosnku, pory, kiełek fasoli mung oraz pieczarek. Dla smaku dodawany jest pieprz oraz sól. Dodatkowo danie mieszane jest z sosem sojowym, który nadaje potrawie specyficznego azjatyckiego smaku. Do zagęszczenia sosu używana jest skrobia ziemniaczana. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram
Cena: 21,00 zł
w sosie curry
Danie gotowane na bazie bulionu drobiowego z dodatkiem 130 gram pokrojonego mięsa z szynki wieprzowej. Do dania dodawana jest kapusta pekińska, czosnek, pieczarki, kiełki fasoli mung, marchewka, cebula oraz por. Dla nadania potrawie wyrazistego smaku dodaje się wietnamskiej, lekko pikantnej mieszanki curry, aby dodatkowo podkreślić smak, dodawany jest pieprz, sól, chili oraz sos sojowy, natomiast do zagęszczenia sosu używa się skrobi ziemniaczanej. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram
Cena: 22,00 zł
w 5 smakach
Jest to danie gotowane na bazie bulionu drobiowego z dodatkiem 130 gram szynki wieprzowej. Do potrawy dodawana jest cebula, kapusta pekińska, marchewka, pieczarki, czosnek, kiełki fasoli mung oraz por. Dla smaku dodaje się sól, pieprz oraz sos sojowy. Dodatkowo w daniu znajduje się przyprawa 5-ciu smaków, w której skład wchodzi koper włoski, goździki, anyż gwiaździsty, cynamon oraz pieprz syczuański. W mieszance tej odnajdziemy smak słony, gorzki, słodki, kwaśny oraz ostry. Dodatkowo sos zagęszczony jest skrobią ziemniaczaną. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram
Cena: 22,00 zł
po chińsku
Danie gotowane na bazie bulionu drobiowego w raz z 130 gramami mięsa z szynki wieprzowej. Do dania dodawane są warzywa takie jak kapusta pekińska, marchewka, pieczarki, por, kiełki fasoli mung, cebula oraz większa niż w pozostałych daniach ilość czosnku. Atutem dania jest jego pikantny posmak, który bardzo dobrze komponuje się z dodatkiem bambusa oraz grzybów mun. Potrawa przyprawiana jest pieprzem, solą, chili oraz sosem sojowym. Do zagęszczania sosu używana jest skrobia ziemniaczana. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram
Cena: 23,00 zł
Wołowina:
z warzywami
Danie gotowane w sosie z warzywami z kawałkami udźca wołowego(130 gram) gotowane na bazie bulionu drobiowego. Potrawa gotowana jest z dodatkiem cebuli, kapusty pekińskiej, marchewki, czosnku, pory, kiełek fasoli mung oraz pieczarek. Dla smaku dodawany jest pieprz oraz sól. Dodatkowo danie mieszane jest z sosem sojowym, który nadaje potrawie specyficznego azjatyckiego smaku. Do zagęszczenia sosu używana jest skrobia ziemniaczana. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram
Cena: 27,00 zł
po chińsku
Danie gotowane na bazie bulionu z drobiowego w raz z 130 gramami mięsa z udźca wołowego. Do dania dodawane są warzywa takie jak kapusta pekińska, marchewka, pieczarki, por, cebula, kiełki fasoli mung oraz większa niż w pozostałych daniach ilość czosnku. Atutem dania jest jego pikantny posmak, który bardzo dobrze komponuje się z dodatkiem bambusa oraz grzybów mun. Potrawa przyprawiana jest pieprzem, solą, chili oraz sosem sojowym. Do zagęszczania sosu używana jest skrobia ziemniaczana. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram
Cena: 29,00 zł
w 5 smakach
Jest to danie gotowane na bazie bulionu drobiowego z dodatkiem 130 gram mięsa z udźca wołowego. Do potrawy dodawana jest cebula, kapusta pekińska, marchewka, pieczarki, czosnek, kiełki fasoli mung oraz por. Dla smaku dodaje się sól, pieprz oraz sos sojowy. Dodatkowo w daniu znajduje się przyprawa 5-ciu smaków, w której skład wchodzi koper włoski, goździki, anyż gwiaździsty, cynamon oraz pieprz syczuański. W mieszance tej odnajdziemy smak słony, gorzki, słodki, kwaśny oraz ostry. Dodatkowo sos zagęszczony jest skrobią ziemniaczaną. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram
Cena: 28,00 zł
z grilla
Lekko pikantne danie podawane na gorącym półmisku. W skład potrawy wchodzą smażone kawałki mięsa z udźca wołowego, około 180 gram oraz warzywa takie jak: kapusta pekińska, czosnek, por, cebula, pieczarki, kiełki fasoli mung oraz marchew. Dla smaku dodawane są przyprawy sól, pieprz, cukier, sos sojowy, chili oraz bardzo wyrazista trawa cytrynowa. Danie posypywane jest cebulką prażoną. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram
Cena: 42,00 zł
w sosie curry
Danie gotowane na bazie bulionu drobiowego z dodatkiem 130 gram mięsa z udźca wołowego. Do dania dodawana jest kapusta pekińska, czosnek, pieczarki, marchewka, cebula, kiełki fasoli mung oraz por. Dla nadania potrawie wyrazistego smaku dodaje się wietnamskiej, lekko pikantnej mieszanki curry, aby dodatkowo podkreślić smak, dodawany jest pieprz, sól, chili oraz sos sojowy, natomiast do zagęszczenia sosu używa się skrobi ziemniaczanej. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram
Cena: 28,00 zł
Kaczka:
Z grilla
Płat kaczki (180 gram), która zostaje obtoczona w cieście w której skład wchodzi: mąka pszenna, skrobia ziemniaczana, proszek do pieczenia, ocet, olej, sól oraz niewielka ilość wody. Kaczka jest smażona na głębokim oleju. Następnie pocięta w paski i położona na grillowanych warzywach w których skład wchodzą: kapusta pekińska, marchewka, por, pieczarki, czosnek, kiełki fasoli mung oraz cebula. Warzywa są przyprawiane solą, pieprzem, cukrem, sosem sojowym oraz pastą z chili. Całość zostaje posypana prażoną cebulką i podana na gorącym półmisku. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram
Cena: 45,00 zł
Nowość Kaczka
Danie podawane z porcją 300 gram pszennego makaronu smażonego, kapustą pekińską, czosnkiem, marchewką, porem, kiełkami fasoli mung i pieczarkami. Makaron przyprawiany jest solą, pieprzem oraz sosem sojowym. Na makaronie podawane jest 180 gram panierowanej kaczki. Panierka składa się z mąki pszennej, skrobi ziemniaczanej, proszku do pieczenia, octu, oleju, soli oraz niewielkiej ilość wody. Kaczka zostaje pocięta w paski, a całość dodatkowo posypana jest cebulką prażoną. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 480 gram.
Cena: 57,00 zł
Shang-Hai
Płat kaczki (180 gram), który zostaje obtoczony w cieście w którego skład wchodzi: mąka pszenna, skrobia ziemniaczana, proszek do pieczenia, ocet, olej, sól oraz niewielka ilość wody. Kaczka jest smażona na głębokim oleju. Całość dodatkowo zostaje posypana prażoną cebulką.
Cena: 42,00 zł
Makaron smażony:
z wołowiną
Danie składa się z makaronu pszennego, który zostaje smażony z dodatkiem jajka oraz wołowiny(130 gram). Do potrawy zostaje dodana kapusta pekińska, marchew, pieczarki, czosnek, cebula, kiełki fasoli mung oraz por. Dla nadania azjatyckiego aromatu dodawany jest sos sojowy, który dodatkowo zabarwia całą potrawę. Dodatkowo potrawa przyprawiana jest za pomocą pieprzu oraz soli. Na końcu makaron zostaje posypany drobną, prażoną cebulką.
Cena: 33,00 zł
z warzywami
Danie składa się z makaronu pszennego, który zostaje smażony z dodatkiem jajka. Do potrawy zostaje dodana kapusta pekińską, marchew, pieczarki, czosnek, cebula, kiełki fasoli mung oraz por. Dla nadania azjatyckiego aromatu dodawany jest sos sojowy, który dodatkowo zabarwia całą potrawę. Dodatkowo potrawa przyprawiana jest za pomocą pieprzu oraz soli. Na końcu makaron zostaje posypany drobną, prażoną cebulką.
Cena: 19,00 zł
z kurczakiem
Danie składa się z makaronu pszennego, który zostaje smażony z dodatkiem jajka oraz piersi z kurczaka (130 gram). Do potrawy zostaje dodana kapusta pekińska, marchew, pieczarki, czosnek, cebula, kiełki fasoli mung oraz por. Dla nadania azjatyckiego aromatu dodawany jest sos sojowy, który dodatkowo zabarwia całą potrawę. Dodatkowo potrawa przyprawiana jest za pomocą pieprzu oraz soli. Na końcu makaron zostaje posypany drobną, prażoną cebulką.
Cena: 25,00 zł
Makaron sojowy:
z warzywami
W skład dania wchodzi makaron sojowy gotowany na bazie bulionu drobiowego z dodatkiem pieprzu, soli oraz sosu sojowego. Do dania dodawane są warzywa takie jak kapusta pekińska, marchewka, por, cebula, kiełki fasoli mung oraz pieczarki. Danie posypywane jest cebulką prażoną. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram
Cena: 19,00 zł
z kurczakiem
W skład dania wchodzi makaron sojowy gotowany na bazie bulionu drobiowego w raz z 130 gramami fileta z kurczaka. Do potrawy dodawane są przyprawy takie jak: pieprz, sól oraz sos sojowy. Do dania używane są warzywa takie jak kapusta pekińska, marchewka, por, cebula, kiełki fasoli mung oraz pieczarki. Danie posypywane jest cebulką prażoną. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram
Cena: 24,00 zł
z wołowiną
W skład dania wchodzi makaron sojowy gotowany na bazie bulionu drobiowego w raz z 130 gramami wołowiny. Do potrawy dodawane są przyprawy takie jak: pieprz, sól oraz sos sojowy. Do dania używane są warzywa takie jak kapusta pekińska, marchewka, por, cebula, kiełki fasoli mung oraz pieczarki. Danie posypywane jest cebulką prażoną. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram
Cena: 31,00 zł
Ryż smażony:
z warzywami
Danie składające się z ryżu. Biały ryż zostaje podsmażany wraz z dodatkiem jajka. Do dania dodaje się kapustę pekińską, pieczarki, por, kiełki fasoli mung, cebulę, marchew oraz czosnek. Dla smaku danie zostaje doprawione pieprzem, solą oraz mieszanką curry, która dodatkowo zabarwia danie na specyficzny żółty kolor. Na koniec danie zostaje podane z dodatkiem prażonej cebulki.
Cena: 19,00 zł
z kurczakiem
Danie składające się z ryżu z dodatkiem kurczaka. Biały ryż zostaje podsmażany wraz z dodatkiem jajka oraz 150 gram piersi z kurczaka, pokrojonej w kawałki. Dodatkowo do dania dodaje się kapustę pekińską, pieczarki, por, cebulę, marchew, kiełki fasoli mung oraz czosnek. Dla smaku danie zostaje doprawione pieprzem, solą oraz mieszanką curry, która dodatkowo zabarwia danie na specyficzny żółty kolor. Na koniec danie zostaje podane z dodatkiem prażonej cebulki. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram.
Cena: 24,00 zł
z wołowiną
Danie składające się z ryżu z dodatkiem wołowiny. Biały ryż zostaje podsmażany wraz z dodatkiem jajka oraz 150 gram wołowiny, pokrojonej w kawałki. Dodatkowo do dania dodaje się kapustę pekińską, pieczarki, por, cebulę, marchew, kiełki fasoli mung oraz czosnek. Dla smaku danie zostaje doprawione pieprzem, solą oraz mieszanką curry, która dodatkowo zabarwia danie na specyficzny żółty kolor. Na koniec danie zostaje podane z dodatkiem prażonej cebulki. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram.
Cena: 32,00 zł
Makaron ryżowy:
Z WOŁOWINĄ
(BUN BO) B1
W skład dania wchodzi makaron ryżowy (100 gram), grillowana wołowina (130 gram), świeża sałata lodowa, ogórek, kolendra, papryka czerwona, kiełki fasoli mung, papryka chili oraz sos czosnkowy i orzeszki ziemne, które podawane są osobno.
Cena: 38,00 zł
Z KARKÓWKĄ
(BUN CHA B4)
[TYMCZASOWO] [NIEDOSTĘPNE]
W skład dania wchodzi makaron ryżowy (150 gram), Smażona karkówka (200 gram), świeża sałata lodowa, kapusta pekińska, ogórek, kolendra, papryka czerwona, kiełki fasoli mung, marchewka, papryka chili oraz sos czosnkowy.
Cena: –
Z TOFU
(BUN TOFU) B2
W skład dania wchodzi makaron ryżowy (100 gram), podsmażane tofu (130 gram), świeża sałata lodowa, ogórek, kolendra, papryka czerwona, kiełki fasoli mung, papryka chili oraz sos czosnkowy i orzeszki ziemne, które podawane są osobno.
Cena: 28,00 zł
Z KREWETKAMI
(BUN TOM) B3
W skład dania wchodzi makaron ryżowy (100 gram), podsmażane krewetki o rozmiarze 31/40 (130 gram), świeża sałata lodowa, ogórek, kolendra, papryka czerwona, kiełki fasoli mung, papryka chili oraz sos czosnkowy i orzeszki ziemne, które podawane są osobno.
Cena: 57,00 zł
Sajgonki z makaronem ryżowym:
3 szt.
Wietnamska potrawa składająca się z farszu z mięsa mielonego wieprzowo-wołowego. Do farszu dodawana jest kapusta pekińska, marchewka, pieczarki, por, grzyby mun, jajko, czosnek oraz makaron sojowy. Dla smaku dodawane są przyprawy takie jak: pieprz oraz sól. Całość zawijana jest w papier ryżowy i smażona na głębokim oleju. Do dania dodawany jest makaron ryżowy(50 gram). Waga jednej sajgonki to około 60 gram.
Cena: 15,00 zł
5 szt.
Wietnamska potrawa składająca się z farszu z mięsa mielonego wieprzowo-wołowego. Do farszu dodawana jest kapusta pekińska, marchewka, pieczarki, por, grzyby mun, jajko, czosnek oraz makaron sojowy. Dla smaku dodawane są przyprawy takie jak: pieprz oraz sól. Całość zawijana jest w papier ryżowy i smażona na głębokim oleju. Do dania dodawany jest makaron ryżowy (50 gram). Waga jednej sajgonki to około 60 gram.
Cena: 20,00 zł
Sajgonki:
1 szt.
Wietnamska potrawa składająca się z farszu z mięsa mielonego wieprzowo-wołowego. Do farszu dodawana jest kapusta pekińska, marchewka, pieczarki, por, grzyby mun, jajko, czosnek oraz makaron sojowy. Dla smaku dodawana jest pieprz oraz sól. Całość zawijana jest w papier ryżowy i smażona na głębokim oleju. Waga jednej sajgonki to około 60 gram.
Cena: 4,00 zł
15 szt.
Wietnamska potrawa składająca się z farszu z mięsa mielonego wieprzowo-wołowego. Do farszu dodawana jest kapusta pekińska, marchewka, pieczarki, por, grzyby mun, jajko, czosnek oraz makaron sojowy. Dla smaku dodawana jest pieprz oraz sól. Całość zawijana jest w papier ryżowy i smażona na głębokim oleju. Waga jednej sajgonki to około 60 gram.
Cena: 45,00 zł
Smażone z krewetkami 1 szt.
Wietnamska potrawa składająca się z farszu warzywnego wraz z krewetkami koktajlowymi . Do farszu dodawana jest kapusta biała, marchewka, pieczarki, por, grzyby mun, czosnek oraz makaron sojowy. Dla smaku dodawana jest pieprz oraz sól. Całość zawijana jest w papier ryżowy i smażona na głębokim oleju. Waga jednej sajgonki to około 60 gram. Alergeny: Soja
Cena: 7,00 zł
z warzywami
1 szt.
Wietnamska potrawa składająca się z farszu warzywnego. Do farszu dodawana jest kapusta pekińska, marchewka, pieczarki, por, grzyby mun, czosnek oraz makaron sojowy. Dla smaku dodawana jest pieprz oraz sól. Całość zawijana jest w papier ryżowy i smażona na głębokim oleju. Waga jednej sajgonki to około 60 gram. Alergeny: Soja
Cena: 4,00 zł
z warzywami
15 szt.
Wietnamska potrawa składająca się z farszu warzywnego. Do farszu dodawana jest kapusta pekińska, marchewka, pieczarki, por, grzyby mun, czosnek oraz makaron sojowy. Dla smaku dodawana jest pieprz oraz sól. Całość zawijana jest w papier ryżowy i smażona na głębokim oleju. Waga jednej sajgonki to około 60 gram. Alergeny: Soja
Cena: 45,00 zł
3 szt.
Wietnamska potrawa składająca się z farszu z mięsa mielonego wieprzowo-wołowego. Do farszu dodawana jest kapusta pekińska, marchewka, pieczarki, por, grzyby mun, jajko, czosnek oraz makaron sojowy. Dla smaku dodawana jest pieprz oraz sól. Całość zawijana jest w papier ryżowy i smażona na głębokim oleju. Waga jednej sajgonki to około 60 gram.
Cena: 11,00 zł
20 szt.
Wietnamska potrawa składająca się z farszu z mięsa mielonego wieprzowo-wołowego. Do farszu dodawana jest kapusta pekińska, marchewka, pieczarki, por, grzyby mun, jajko, czosnek oraz makaron sojowy. Dla smaku dodawana jest pieprz oraz sól. Całość zawijana jest w papier ryżowy i smażona na głębokim oleju. Waga jednej sajgonki to około 60 gram.
Cena: 58,00 zł
Smażone z krewetkami 3 szt.
Wietnamska potrawa składająca się z farszu warzywnego wraz z krewetkami koktajlowymi . Do farszu dodawana jest kapusta biała, marchewka, pieczarki, por, grzyby mun, czosnek oraz makaron sojowy. Dla smaku dodawana jest pieprz oraz sól. Całość zawijana jest w papier ryżowy i smażona na głębokim oleju. Waga jednej sajgonki to około 60 gram. Alergeny: Soja
Cena: 19,00 zł
z warzywami
3 szt.
Wietnamska potrawa składająca się z farszu warzywnego. Do farszu dodawana jest kapusta pekińska, marchewka, pieczarki, por, grzyby mun, czosnek oraz makaron sojowy. Dla smaku dodawana jest pieprz oraz sól. Całość zawijana jest w papier ryżowy i smażona na głębokim oleju. Waga jednej sajgonki to około 60 gram. Alergeny: Soja
Cena: 11,00 zł
z warzywami
20 szt.
Wietnamska potrawa składająca się z farszu warzywnego. Do farszu dodawana jest kapusta pekińska, marchewka, pieczarki, por, grzyby mun, czosnek oraz makaron sojowy. Dla smaku dodawana jest pieprz oraz sól. Całość zawijana jest w papier ryżowy i smażona na głębokim oleju. Waga jednej sajgonki to około 60 gram. Alergeny: Soja
Cena: 58,00 zł
5 szt.
Wietnamska potrawa składająca się z farszu z mięsa mielonego wieprzowo-wołowego. Do farszu dodawana jest kapusta pekińska, marchewka, pieczarki, por, grzyby mun, jajko, czosnek oraz makaron sojowy. Dla smaku dodawana jest pieprz oraz sól. Całość zawijana jest w papier ryżowy i smażona na głębokim oleju. Waga jednej sajgonki to około 60 gram.
Cena: 17,00 zł
30 szt.
Wietnamska potrawa składająca się z farszu z mięsa mielonego wieprzowo-wołowego. Do farszu dodawana jest kapusta pekińska, marchewka, pieczarki, por, grzyby mun, jajko, czosnek oraz makaron sojowy. Dla smaku dodawana jest pieprz oraz sól. Całość zawijana jest w papier ryżowy i smażona na głębokim oleju. Waga jednej sajgonki to około 60 gram.
Cena: 85,00 zł
Smażone z krewetkami 5 szt.
Wietnamska potrawa składająca się z farszu warzywnego wraz z krewetkami koktajlowymi . Do farszu dodawana jest kapusta biała, marchewka, pieczarki, por, grzyby mun, czosnek oraz makaron sojowy. Dla smaku dodawana jest pieprz oraz sól. Całość zawijana jest w papier ryżowy i smażona na głębokim oleju. Waga jednej sajgonki to około 60 gram. Alergeny: Soja
Cena: 31,00 zł
z warzywami
5 szt.
Wietnamska potrawa składająca się z farszu warzywnego. Do farszu dodawana jest kapusta pekińska, marchewka, pieczarki, por, grzyby mun, czosnek oraz makaron sojowy. Dla smaku dodawana jest pieprz oraz sól. Całość zawijana jest w papier ryżowy i smażona na głębokim oleju. Waga jednej sajgonki to około 60 gram. Alergeny: Soja
Cena: 17,00 zł
z warzywami
30 szt.
Wietnamska potrawa składająca się z farszu warzywnego. Do farszu dodawana jest kapusta pekińska, marchewka, pieczarki, por, grzyby mun, czosnek oraz makaron sojowy. Dla smaku dodawana jest pieprz oraz sól. Całość zawijana jest w papier ryżowy i smażona na głębokim oleju. Waga jednej sajgonki to około 60 gram. Alergeny: Soja
Cena: 85,00 zł
10 szt.
Wietnamska potrawa składająca się z farszu z mięsa mielonego wieprzowo-wołowego. Do farszu dodawana jest kapusta pekińska, marchewka, pieczarki, por, grzyby mun, jajko, czosnek oraz makaron sojowy. Dla smaku dodawana jest pieprz oraz sól. Całość zawijana jest w papier ryżowy i smażona na głębokim oleju. Waga jednej sajgonki to około 60 gram.
Cena: 30,00 zł
z warzywami
10 szt.
Wietnamska potrawa składająca się z farszu warzywnego. Do farszu dodawana jest kapusta pekińska, marchewka, pieczarki, por, grzyby mun, czosnek oraz makaron sojowy. Dla smaku dodawana jest pieprz oraz sól. Całość zawijana jest w papier ryżowy i smażona na głębokim oleju. Waga jednej sajgonki to około 60 gram. Alergeny: Soja
Cena: 30,00 zł
Krewetki:
w cieście
8 sztuk krewetek o rozmiarze 31/40 w raz z ogonkami doprawione są solą oraz pieprzem. Zostają obtoczone w cieście zbliżonym do naleśnikowego i wrzucone na głęboki olej. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram
Cena: 45,00 zł
z makaronem sojowym
W skład dania wchodzi makaron sojowy gotowany na bazie bulionu z kurczaka wraz z 120 gramami krewetek o rozmiarze 31/40. Danie zostaje przyprawione pieprzem, solą oraz sosem sojowym. Do dania dodawane są warzywa takie jak kapusta pekińska, marchewka, por, cebula, kiełki fasoli mung oraz pieczarki. Potrawa posypywana jest cebulką prażoną. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram
Cena: 49,00 zł
w sosie
Danie składa się ze 120 gram krewetek o rozmiarze 31/40, które są gotowane na bazie bulionu z kurczaka. W potrawie znajdują się warzywa takie jak por, czosnek, kapusta pekińska, marchewka, pieczarki oraz kiełki fasoli mung. Danie zostaje przyprawione solą, pieprzem oraz sosem sojowym. Do zagęszczenia zostaje użyta skrobia ziemniaczana. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram
Cena: 52,00 zł
z ryżem smażonym
Biały ryż zostaje podsmażany wraz z dodatkiem jajka oraz 120 gramami krewetek o rozmiarze 31/40. Do dania dodaje się kapustę pekińską, pieczarki, por, kiełki fasoli mung, cebulę, marchewkę oraz czosnek. Dla smaku danie zostaje doprawione pieprzem, solą oraz mieszanką curry, która dodatkowo zabarwia danie na specyficzny żółty kolor. Na koniec danie zostaje podane z dodatkiem prażonej cebulki.
Cena: 49,00 zł
z masłem czosnkowym
Aromatyczne danie złożone z krewetek tygrysich przygotowanych w specjalnym sosie czosnkowym z masłem, sosem sojowym oraz dodatkiem bulionu. Całość podawana z kawałkami cebuli oraz posypywana świeżym koperkiem. Całkowita waga dania wynosi około 300 gram.
Cena: 77,00 zł
z makaronem smażonym
Danie składa się z makaronu pszennego, który zostaje smażony z dodatkiem jajka oraz krewetek o rozmiarze 31/40 (130 gram). Do potrawy zostaje dodana kapusta pekińska, marchew, pieczarki, czosnek, cebula, kiełki fasoli mung oraz por. Dla nadania azjatyckiego aromatu dodawany jest sos sojowy, który dodatkowo zabarwia całą potrawę. Dodatkowo potrawa przyprawiana jest za pomocą pieprzu oraz soli. Na końcu makaron zostaje posypany drobną, prażoną cebulką.
Cena: 49,00 zł
rozmaitości
Danie złożone z krewetek tygrysich podsmażanych razem z warzywami oraz małą ilością bulionu. W daniu znajdują się takie warzywa jak: brokuły, trzy rodzaje papryki, marchewka, tradycyjne wietnamskie grzyby nấm hương sapa, grzyby shimeji, młode kolby kukurydzy, cebula, kiełki fasoli mung oraz czosnek. Całość przyprawiana jest solą, pieprzem oraz sosem sojowym. Całkowita waga dania około 300 gram.
Cena: 77,00 zł
Tofu:
Tofu rozmaitości
Danie złożone z podsmażanego tofu z warzywami oraz małej ilością bulionu. W daniu znajdują się takie warzywa jak: brokuły, trzy rodzaje papryki, marchewka, grzyby shimeji, pieczarki, cebula, czosnek, kiełki fasoli mung oraz zielona fasolka. Całość przyprawiana jest sosem sojowym, solą oraz pieprzem. Całkowita waga dania wynosi około 300 gram.
Cena: 28,00 zł
Desery:
Banan w cieście kokosowym
Deser składa się z banana pokrojonego na cztery części i obtoczonego w cieście zbliżonym do naleśnikowego, następnie zostaje usmażony na głębokim oleju. Banany zostają polane miodem oraz posypane wiórkami kokosowymi.
Cena: 14,00 zł
Tra da
Napój na bazie czarnej herbaty z syropem owocowym z dodatkiem żelek nada de coco oraz popping boba.
Cena: 12,00 zł
Pozostałe dania:
Warzywa smażone
Danie składa się ze smażonych warzyw z dodatkiem małej ilości bulionu z kurczaka. W potrawie znajduje się kapusta pekińska, por, cebula, czosnek, grzyby mun, bambus, marchewka, pieczarki oraz kiełki fasoli mung. Danie zostaje przyprawione pieprzem, solą oraz sosem sojowym. Całość zagęszczana jest skrobią ziemniaczaną. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 300 gram
Cena: 19,00 zł
Pierożki z warzywami
Bazą sałatki jest drobno zmielona marchewka, kapusta pekińska oraz kapusta czerwona. Na wierzch kładzione są kawałki ugotowanego fileta z kurczaka. Całość podawana jest z dodatkiem kiełek oraz zmielonych orzeszków ziemnych. Dodatkowo Sałatka zostaje polana sosem czosnkowym. Całkowita zawartość dania wynosi ok. 200 gram
Cena: 12,00 zł
Dodatki do dań:
Ryż biały
Gotowany biały ryż o wadze 100 gram
Cena: 1,00 zł
Ryż smażony
Dodatek do dań (50 gram).
Ryż smażony z marchewką, porem, kapustą pekińską oraz pieczarkami. Do ryżu dodawane jest curry.
Cena: 3,00 zł
Kimchi
Dodatek do dań (160 gram)
Jest to tradycyjne danie koreańskie składające się z kapusty pekińskiej, która przygotowywana jest w zalewie ryżowej z dodatkiem czosnku, imbiru oraz specjalnej papryki chilli Gochugaru.
Cena: 7,00 zł
Sałatka Wakame Goma
Dodatek do dań (160 gram)
Jest to tradycyjne danie koreańskie składające się z kapusty pekińskiej, która przygotowywana jest w zalewie ryżowej z dodatkiem czosnku, imbiru oraz specjalnej papryki chilli Gochugaru.
Cena: 9,00 zł
Surówka
Drobno posiekana kapusta biała, kapusta czerwona oraz marchewka z dodatkiem przypraw.
70 gram
Cena: 1,00 zł
Makaron smażony
Dodatek do dań (50 gram).
Makaron smażony z marchewką, porem, kapustą pekińską oraz pieczarkami.
Cena: 3,00 zł
Kimchi
Dodatek do dań (500 gram)
Jest to tradycyjne danie koreańskie składające się z kapusty pekińskiej, która przygotowywana jest w zalewie ryżowej z dodatkiem czosnku, imbiru oraz specjalnej papryki chilli Gochugaru.
Cena: 20,00 zł
Sosy (dodatkowe):
Słodko-kwaśny (mały)
Sos słodko-kwaśny, przygotowywany na bazie z przecieru pomidorowego
100 ml
Cena: 1,00 zł
Chilli (mały)
Sos przygotowywany jest na bazie sosu „Sambal” Gramatura sosu wynosi 100 mililitrów.
Cena: 2,00 zł
Słodko-kwaśny (duży)
Sos słodko-kwaśny, przygotowywany na bazie z przecieru pomidorowego
250 ml
Cena: 2,00 zł
Chilli (duży)
Sos przygotowywany jest na bazie sosu „Sambal” Gramatura sosu wynosi 250 mililitrów.
Cena: 5,00 zł
Warzywny
Sos gotowany na bulionie mięsnym z dodatkiem marchewki, pora, pieczarek, kapusty pekińskiej, bambusa, grzybów mun, cebuli oraz czosnku.
250 ml
Cena: 2,00 zł
Czosnkowy (mały)
Sos przyrządzany jest na bazie niewielkiej ilości gotowanej wody z dodatkiem chili, octu, czosnku, soli oraz papryki. Gramatura sosu wynosi 70 mililitrów.
Cena: 1,00 zł
Herbaty (dostępne tylko na miejscu):
TRA GU NG T1
HERBATA IMBIROWA
Herbata podawana na ciepło, składająca się z zmielonego imbiru, liści mięty, limonki oraz miodu naturalnego.
Cena: 7,00 zł
TRA XANH
WIETNAMSKA HERBATA T3 (ZESTAW)
Wietnamska herbata parzona i podawana na ciepło.
Cena: 20,00 zł
TRA THAI
TAJSKA HERBATA T2 (ZESTAW)
Tajska herbata parzona i podawana na ciepło.
Cena: 20,00 zł
TRA CAM T4
HERBATA POMARAŃCZOWA
Herbata podawana na ciepło, składająca się z zmielonego imbiru, kawałków pomarańczy, cytryny, gałązek rozmarynu oraz miodu naturalnego.